seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда десетки уебсайтове на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн сделките им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да измести Apple от първото място в ранглистата на най-доходоносните бизнеси в света. И знаете ли защо? Благодарение на Adwords! За изминалата година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са генерирани от обявите в AdWords. Това са вашите инвестиции и капиталът на всички малки и големи дружества, които не само дават пари на Google, но и печелят клиенти от това.

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да се пробвате да имплементирате насоките ни и сами като се водите от инструкциите на тези страници. Ако обаче разполагате с колеги, на които да възложите SEO оптимизацията, те задължително трябва да преминат през обучение, да бъдат съветвани и да има кой да следи работата при изпълнението на целия проект на SEO оптимизация. Ние, като експерти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да осъществим този процес за вас! Началните резултати се нуждаят от детайлно обучение за период от поне 3 месеца и делнична работа от поне още три месеца след това.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Защо ви е необходима SEO оптимизация?

AdWords е най-рентабилният бизнес на света! Но все пак само 15% от посещенията в Google са към AdWords линковете. Другите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните линкове.

Ако си казвате: Супер, значи спираме да даваме пари на Google – не го правете! Щом страницата ви не е при топ три – трябва да продължите да използвате Adwords! Това е истина, защото 84% от потребителите влизат в водещите 3 линка в SERP, а едва 1% – върху уебстраниците на страниците след първата. Сега вече имате идея къде имате възможността да покриете мъртвец – на втора страница в Google! Вашият сайт някъде там ли попада?

Какво сме успели да постигнем с помощта SEO оптимизация

Google ни съветва да не обещаваме първо място. Затова ние от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД смеем да кажем, че няма уебсайтове, по които да сме извършили SEO оптимизация за 6 месеца и които да не излизат като първи резултати в Google.

Как се класираш на първо място? След като конкурентите ти застанат след теб! Вашата уебстраница ще излезе пред конкурентни сайтове когато има добра SEO стратегия, най-качествените входящи линкове, най-качествената структура, страниците с най-добро съдържание, най-точно подбраните словосъчетания и най-регулярно обновяваното съдържание. Това не е тайна, а абсолютно измерима задача, която екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да извършим и за вашата уебстраница!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са изключително важни за всеки бизнес! За миналата година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а закупените артикули за миналите 4 години са се повишили с 230%! И тези цифри ще продължават да се повишават докато застигнат до показателите в Съединените Американски Щати, където 1 от всеки осем долара е използван за покупки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е задължителен за вашия рейтинг – 72% от посетителите правят проверка онлайн преди да се решат да купят, дори и покупката да е от определен магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти със сигурност стоят дълго време във Facebook, затова възползвайте се и този метод за реклама. Но водещото предимство на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в търсачките, той вече осъзнава необходимостта от услугата и търси от кого да го избере – от вашата страница или от конкурентен магазин.

Ние се стремим да докараме този потребител право във вашия уебсайт! Независимо дали продавате стоки или услуги, няма значение дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Какво можем да постигнем с SEO оптимизацията?

Употребяваме идеите от 2006-та година и с тяхна помощ сме извели стотици уебстраници на първи места в органичните, свободни резултати на Google.

По този начин уебсайтовете са спестили голяма част от месечните разходи за AdWords, подобрили са търговията си в пъти и са си докарали стотици нови купувачи! Сигурни сме, че професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го постигнат и за вашия уебсайт!

В някои случаи вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е на първи позиции в Google, там са привлечени голям брой потребители, макар и това да не значи задължително и до по-голям обем сделки. Поради тази причина можете да разберете, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също се нуждае от оптимизация – например да промените текста на стоките, сумите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви помогне.

Това е страхотно, но можете ли да си представите, че само докато гледахте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 млн. проучвания и са индексирани повече от 21 000 нови уебстраници. Конкурентите ви не спят! Не спете и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата страница има възможността да излиза на първи позиции в Google.

Всеки клиент е неповторим и същото е валидно за всеки сайт! Именно затова и вашият уебсайт изисква несравнима SEO оптимизация и стратегия, изготвена според фирмата ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на контакт 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим извеждането и на вашия сайт на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Защо ви е необходима SEO оптимизация?
Какво сме успели да постигнем с помощта SEO оптимизация
Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво можем да постигнем с SEO оптимизацията?
В някои случаи вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Write your comment Here