Възвръщане на сияйния вид на кожата ,прилагайки микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на кожата ,прилагайки микронидлинг терапия

Всецялото възобновяване на вида на дерматологичния слой в настоящето е на разположение при отсъствие на хирургична намеса – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг възстановяването представлява в най-слаба степен агресивен похват ,който цели премахване на дефекти и слабости от лицевия овал , като снижава до минимум видимите фини линии и дъги , задействайки възобновителните процеси в епидермиса и дермата и ускоряване на образуването на колаген .

Как да избегнем косвени реакции след микронидлинга?

След края на работещата на високи честоти микронидлинг интервенция е необходимо да съблюдавате предписанията на вашия специалист по кожни заболявания , за да подсигурите най-висок завършек и освен това да се предпазите от нежелани вторични реакции .

При погрешно обработване на кожния слой след микронидлинг могат да се забележат косвени реакции . За да ги предотвратите , ние, консултантите на ООД даваме следните препоръки :

– Да се избягва употребата на офанзивни хигиенизиращи препарати

– Да се избягва излагането на жарко слънце

– 24 часа след края на интервенцията да не се използва грим и козметични препарати , освен при положение че вашият лекар не ви е препоръчал различни

– Нощта след намесата е наложително да се нанася само серум за лице или тяло

– Да не се полагат физически усилия в насрочения ден за практиката

– Да не се подлага на масажни процедури , парни бани и сауни между пет и седем дни след микронидлинг терапията

– Вероятно е в зоната да се образуват пъпкови възпаления, които ще се скрият 5-7 дни след терапията

– В случай че възникне условие , което Ви създава безпокойство в следващите два-три дни след приключването на процедурата и мислите , че е свързано с нея , моля, осъществете контакт с нас

Вижте повече за микронидлинг 1
Вижте повече за микронидлинг

Какво е в същността си ООД микронидлинг?

Възхитителните резултати , които революционната микронидлинг терапия – ООД предизвиква , се случват поради многорежимното предназначение на апарата , който съвместява микронидлинг с радиочестотно лъчение и LED светлина . ООД заличава меките бръчки и черти по кожната обвивка , осезаемо я стяга и подсилва , присвива порестите празнини и обезоръжава следите от себумни пъпки , текущо гнойно възпаление и някои пигментни петна . Микронидлингът е извънболнична възстановителна терапия , което носи смисъл, че при нея не присъства намеса от страна на хирургията и съпътстващите я безпокойства.

За какво трябва да сме информирани преди да започнем микронидлинг терапията ?

Микронидлинг манипулацията не се препоръчва при :

– очакващи дете и активно кърмещи жени

– хора, боледуващи от автоимунни заболявания

– инфектирана кожна покривка

Изберете нашите предложения за микронидлинг 2
Изберете нашите предложения за микронидлинг

За кого е удачна микронидлинг методологията ?

Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД достига учудващо добри поледици при, както вече уточнихме , всяка кожна разновидност ,а освен това и се доказа като удачна при несъвсем, но в голяма степен всяка възрастова граница . Употребява се при разположени на повърхността следи от младежки обрив , активно младежко обриване, разширени празнини , тънки вълнисти вдлъбвания , пигментации ,както и отпусната кожна повърхност . Благодарение на интервенцията се подобрява еластичността на кожния слой , неправилната покривка се заглажда , а повърхността е пощадена .

Какви биват смайващите ефекти , които микронидлингът достига ?

– обратно събиране на порестите области

– отстраняване на следите от младежко възпаление под формата на акне

– отстраняване на леки бръчки и щрихи

– понижаване на обема на пигментираните области

– възвръщане на плътната текстура на кожната тъкан

– приглаждане на кожния цвят

Поради какво микронидлинг процедурата с ООД е безрискова ?

Непосредствено след практиката се забелязва леко порозовяване на третирания участък , обаче това зачервяване се премахва в интервал до няколко часа. Микронидлинг терапията принципно не подбужда други, освен тези косвени действия и достига доказано значими резултати в цялостното подмладяване на кожната повърхност . От голямо значение за безрисковата микронидлинг процедура е марката на вкарваните в употреба технологични съоръжения. В клиника ООД ние, неговите кадри влагаме доверието си в ООД – документално обезпечен технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг терапия , отговарящ на нелеките критерии на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Подложена на множество изпитания и обезпечено ефективна , микронидлинг манипулацията ООД не крие опасности за здравето , дори напротив – е доверен ход към подновяване на здравия вид на кожата .

При неспазване на напътствията на кожния специалист след микронидлинг терапията могат да се покажат по-устойчиви във времето червеникави области и подутини . В случай че видите някакво следствие, което ви безпокои, без да отлагате осъществете връзка със своя лекар .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 3
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Как функционира ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се характеризира с употребата на LED светлини в синьо и червено . Сините лъчи унищожава бактерията , провокираща гнойно замърсяване при младежки обрив , а червеното лъчение стимулира клетъчните части да образуват белтък , като това подхранва плътността и цвета на кожната обвивка . Посредством присъщия си минимално инвазивен метод , микронидлинг практиката елиминира всякакъв обезпокояващ ефект .

Защо да изберем  микронидлинг 4
Защо да изберем микронидлинг

Плюсовете на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг намеса се е доказала като усъвършенстван способ за пълно възвръщане на младежкия вид на кожната тъкан . Измежду най-важните позитиви се намира фактът, че може да послужи не само за слабостите на лицето , но също така и за повлияване на козметични дефекти по частите на фигурата . Посредством микронидлинг намесата кожата в третираната зона добива вид на плътна , богата на вода и свежа . Практиката е мигновена , несъпътствана от неприятни изживявания и без възстановителен период . Областта се третира посредством местна упойка във вид на гел, която се налага 20-30 минути преди началото на микронидлинг терапията и носи възможно най-голям комфортен престой.

Грабнете микронидлинга! Тозчас !

Потърсете час за прием при дерматологичен специалист от ООД и му задайте всички онези въпроси , които не разбирате достатъчно добре . Нерядко вербалният досег до специалист е изключително важен при мотивирането на решение за бъдещия ход . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Изберете нашите предложения за микронидлинг 5
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 6
Най-добрия микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 7
Защо да изберем микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 8
Най-добрите оферти за микронидлинг
Качествен микронидлинг 9
Качествен микронидлинг
Оферти за микронидлинг 10
Оферти за микронидлинг

Как да избегнем косвени реакции след микронидлинга?
Какво е в същността си ООД микронидлинг?
За какво трябва да сме информирани преди да започнем микронидлинг терапията ?
За кого е удачна микронидлинг методологията ?
Какви биват смайващите ефекти , които микронидлингът достига ?
Поради какво микронидлинг процедурата с ООД е безрискова ?
Как функционира ООД микронидлинг?
Плюсовете на ООД микронидлинг
Грабнете микронидлинга! Тозчас !

Write your comment Here