Удоволствието да избираш подаръци с причина или без

Удоволствието да избираш подаръци с причина или без

подаръци със сигурност са изненади , на които всеки близък и приятел ще бъде щастлив. Без значение дали са за празник или не , те ни карат да се чувстваме ценени , както и да покажем привързаност към любим човек , това са подаръците.

Радостта да подаряваш подаръци

Колкото повече задълбочават проучванията си, учените преоткриват смисъла на даването на подаръци, те осъзнават нещо интересно : подаръците в много ситуации са за да породят задоволство на човека , който подарява , а не човекът, който получава . Именно по повод твърдението, дори ако не ви харесва да получавате дарове, от които нямате нужда , експертите ви дават идеята да дадете възможност на съпругата или децата ви да подберат подаръка, който за тях е най-удачен . С тази техника ги карате да се погрижат за Вас , Вашите интереси и любими занимания на различни празници и да укрепвате дълбоката емоционална привързаност помежду си.

Подаръкът с най-висока стойност

Със сигурност този въпрос е изключително лесен и едва ли има някой, който не знае отговора му – подаръкът с най-висока стойност е Тадж Махал. Издигнат в непосредствена близост до индийския град Агра, мавзолеят е дело на моголския император Шах Джахан в памет на любимата му жена Мумтаз Махал. Грандиозният строеж трае 21 години до окончателното му завършване и там се намира гробът на неговата съпруга . Паметникът е направен от бял мрамор, като за времето на строежа му е струвал 32 млн. рупии. Към 2015 година , това се е равнявало на около 52,8 млрд. рупии или $827 милиона . В наши дни този дар на императора за съпругата му е вписан като културна забележителност на ЮНЕСКО.

Изберете подаръци 1
Изберете подаръци

Психология зад подаряването на подаръци

В 21 век разменянето на подаръци е разпространено във всички общности по света , по разнообразни празници – отбелязване на рождени дни, семейни празници, за сполука , най-мили пожелания, за оздравяване , да кажем на човек колко ни липсва или просто да изкажем благодарност . Подаръци се купуват на всеки човек на света – семейството ви , познати , членове на работния колектив , дори на съседното семейство . В психологията, която ще намерим зад подаряването на подаръци, от значение е едно основно нещо – те ни разрешават да се свържем на емоционално ниво с друг човек . Индивидът , който дава подаръка, изказва своите чувства към човека с идеята , че ще сподели радостта с него, за който е предназначен подаръка. Човекът, който получава подаръка осъзнава не само материалната гледна точка , но и усещанията към самия подарък и този, който дава подаръка . Така се открива емоционалната връзка между двама души .

Качествени подаръци 2
Качествени подаръци

Най-неизвестният не Най-не Най-непрочутият подарък в историята

След около век обсада от гърците на Троя, те сглобили кон, изработен от дървесина, които положили пред крепостта на града . Войската прекъснала обсадата и си тръгнала . Но само така изглеждало . Но това не е съществено важното . През този период от историята , вярванията гласели , че победеният генерал предава на противника коня си . Това донякъде е оправдание за троянците, които са решили , че това е дар поради заминаването на гърците от бойното поле . Краят е история .

Най-голямото събитие, на което си раздаваме подаръци

Коледа. Всички я обичаме. Чакаме я с положителни емоции и несъмнено я свързваме с подаряване и получаване на подаръци. Независимо дали Дядо Коледа носи вашите подаръци или сами подбирате най-подходящия подарък за себе си, Коледа без съмнение е поводът , когато сме подготвени да инвестираме най-много за подаръци.

Как се чувстваме, когато даряваме подаръци?

Съществуват редица проучвания на учените, които искат да разкрият и преценят усещанията , които усещаме , когато подаряваме подарък на любими хора .

Изключително добри подаръци 3
Изключително добри подаръци

Идеята да купуваме подаръци

Даряването на подаръци се предполага е една от най-старите човешки традиции , която е преди обособяването на цивилизациите и датира още от обособяването на човека като индивид . Дори в примитивната , каменна ера, порядките на разменяне на подаръци е добре познат и се е използвало като удобен случай да се каже на друг човек „Обичам те“ .

Но защо е от значение да даряваме подаръци?

Изграждането на връзки и взаимоотношения с хората , с които сме всеки ден, ни създава усещане за цел, както и удовлетворение . Това е усещане , което огрява душата и показва на преден план най-доброто у всеки . Както гласи българската поговорка „по-хубаво е да даваш, от колкото да получаваш“.

Чувстваме се щастливи, когато подаряваме подаръци

Най-просто казано , купуването на подаръци със сигурност ще накара всеки човек да е доволен от себе си. Именно заради това, дарявайте подаръци за да се чувствате добре ! Освен нашите идеи за подаръци, вижте още :

значки
чаша със снимка
възглавница със снимка
баджове
печат на тениски
пъзел със снимка
рекламни тениски
тениска със снимка
рекламни чаши
връзки за баджове

Невероятни подаръци 4
Невероятни подаръци
Вижте каталога ни с подаръци 5
Вижте каталога ни с подаръци
Изберете нашите  подаръци 6
Изберете нашите подаръци
Най-предпочитаните подаръци 7
Най-предпочитаните подаръци
Изключително качествени подаръци 8
Изключително качествени подаръци
Намерете подаръци 9
Намерете подаръци

Радостта да подаряваш подаръци
Подаръкът с най-висока стойност
Психология зад подаряването на подаръци
Най-неизвестният не Най-не Най-непрочутият подарък в историята
Най-голямото събитие, на което си раздаваме подаръци
Как се чувстваме, когато даряваме подаръци?
Идеята да купуваме подаръци
Но защо е от значение да даряваме подаръци?
Чувстваме се щастливи, когато подаряваме подаръци

Write your comment Here