Разновидности интериорни бои и особените им различия

Разновидности интериорни бои и особените им различия

В подбора на интериорни бои и проектирането на единна концепция, преди самото начало е нужно прецизно да се запознаете с предлагането и какви типове интериорни бои можете да намерите . Дали стените ви да бъдат бляскави с металически нюанси , да бъдат сатенено изящни, пъстри ярки пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Изградете си идея коя разновидност стени искате . Вътрешният дизайн е смесица от творчеството цел развитие на благоприятни среди за живот. Точно както хората прогресират , порастват и преобразяват така и стаите , които обитават изпитват потребност редовно от нещо свежо , в течение с модите . Първият ход в ремонтната дейност на постройките е подбора на нов тон интериорни бои за повърхностите . Безспорно би бил не само най- трансформиращия момент, а и основната съставка за направата на обновен интериорен дизайн. Значително важно е да разбирате , че освен добрите градивни решения и прецизното извършване на плана от значителна същност е и продуктът боя . Capbg последните пет години снабдява българския пазар италиански стоки за боядисване , с сигурно име и качество. Продуктите им можете да потърсите в значителен брой вериги строителни магазини на територията на България , а през изминалите две години продажбите им нарастват двойно . Фирмата производител е готова да ни представи разнообразен избор за който и да е вид пространство.

Иновацията Енканто

Безспорна актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Изработена на водна основа и с видоизменящи се от дневната светлина цветови гами . Оползотворява се на много места , с оглед на кадифения стил , който създава . Тези бои са най-актуална модна тенденция на интериорни бои, все още стъпваща на българския пазар.

Разнообразие от интериорни бои 1
Разнообразие от интериорни бои

Колко слоя боя изглеждат добре?

В почти всички случаи не е възможно постигането на плътен цвят с нанасяне веднъж на боята. Почти всеки път е нужно двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания краен ефект. За тъмните гами два пъти могат да бъдат предостатъчни, а за светлите три-четири. В случай че планът за интериора е ваш , вие сте точно тези които идеално усещат отговора на въпроса за слоевете материал.

Лъскави сатени

Интригуващо предложение за публични пространства, кафенета и артистични пространства са сатененият вид интериорни бои. Първокласното качество дава воля за творене на каквито и да е нестандартни ремонтни решения . Подходящи за вътрешна и външна употреба. С непреклонна стабилност срещу действието на времето, този тип интериорни бои съхраняват своя шикозен и лъскав визуален вид дълго време. Най-много употребявани за публични места. Специалистите препоръчват професионалната употреба .

Видове интериорни бои 2
Видове интериорни бои

Висок клас в концепциите

Собствените ни вълнения и страсти са определящи в едновременно характера ни в живота, в това време и характера във вътрешния вид . Детайлите на различните видове стени за подходяща за отговарящите цветови шарки . Във всекидневната оползотворяваме най-много време с най-приближените си . По-светлите интериорни бои са най-препоръчвани и купувани . Стаята на детето често набляга на интерактивен вид . Наситените и интригуващи багри привличат светлината , следователно ако обичате слънчевите лъчи тези бои със сигурност ще стоят идеално във вашата стая . Разбира се там където прекарваме нощта, изкарваме най-същественото си време от денонощието. Поради този факт е от съществена важност тоновете да създават компилация с особеностите на същността ни. Червените цветове най-силно се отличават с енергия , приповдигнатост и динамика. Необичайно решение за жилищни сгради , използвани в повечето случаи за боядисване на клубове . Лилавото символизира тайнственост, страст и суеверност. Идеално пасваща интериорни бои за спални , също и за спортни зали . Синият тон въплъщава доверие, точност и чистота . Зеленото е олицетворение на майката Земя, растеж и здраве. Дава чувство за лекота и баланс. Идеална боя за дизайна на дневни, работни пространства , училища. Жълтите гами ни носят наслада, обнадежденост , философия , просветление . Съответстващи на всеки с радостно настроение в своите наситени тонове . Тъмните бежово кафяви бои създават класа и висок стил в проекта на интериора.

Вижте нашите интериорни бои 3
Вижте нашите интериорни бои

Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?

При условие че спрете своя избор на четка за разнасянето на интериорни бои, е нужно да предвидите опасността от изцапване. Нанасянето на материал задължително започва в горната част . Обгърнете с найлон тавана и пода, за да не не достигне там боя. Пистолетът разбира се би бил практичен вариант , най-много използван във вътрешния вид на стари постройки . Разстила материала еднакво , което довежда до занижен разход на вещества . Изисква цялостно предпазване на околните предмети , заради това не се препоръчва за боядисване на нови постройки .

Миещи бои

Още една близка разновидност , лесна за откриване в Capbg са миещите материали . Чудесна покривност и активизирано изсушаване я правят подходяща за ръчно и машинно боядисване . Постига топла атмосфера и придава завършеност на дизайна . Боята е съчетаема с всички видове основи и добра за комбинация с други материали , което би направило обстановката приятна.

Качествени интериорни бои 4
Качествени интериорни бои

Още оферти от Capbg

Не забравяйте да хвърлите едно око на вариантите на марката за външни бои за плоскости, които биха могли да довършат общата концепция за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

 интериорни бои 5
интериорни бои
 интериорни бои 6
интериорни бои
Невероятни интериорни бои 7
Невероятни интериорни бои
 интериорни бои 8
интериорни бои
Типове интериорни бои 9
Типове интериорни бои
Каталог интериорни бои 10
Каталог интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 11
Огромно разнообразие от интериорни бои

Иновацията Енканто
Колко слоя боя изглеждат добре?
Лъскави сатени
Висок клас в концепциите
Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?
Миещи бои
Още оферти от Capbg

Write your comment Here