Мезотерапията – полезна технология за вашето лице и тяло

Мезотерапията – полезна технология за вашето лице и тяло

По принцип сесиите по мезотерапия са два вида – за физиономията и за от раменете до краката. И все пак мезотерапията за лице е насочена към усъвършенстване и стимулиране на лицето, дарявайки ѝ здрав и естетичен външен образ. И все пак, мезотерапията за тяло съдържа и други хубави функции, включително поощряване горенето на излишните мазнини. Най-добре в редовете, които следват да разберем най-важните данни, които трябва да знаете за всеки от двата типа мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросната мезотерапия се използва за лицевата кожа, областта на гушата и деколтето. Основното е да гарантира на тази зона необходимите вещества . Дали е полезна мезотерапията за вашето лице? Трябва да сте наясно, че с всяка година по лицето се заформят различни белези на старост. Именно те представляват принципно отслабване на кожата, намаляване на младостта ѝ, подмяна на нюанса и, разбира се, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви съдейства да се измъкнете от въпросните неприятни следствия и да задържите силния и красив външен вид на своето лице. Последиците от доверяването на мезотерапията за вашето лице съдействат за качествено пълно ободряване на кожата, премахване на леки бръчки, едновременно с изчистване на досадните торбички и тъмните кръгове в областта на очите. Това е дребно чудо, спомагащо кожата на лицето да бъде близко до младо.

2. Мезотерапия за тяло – вече знаете, мезотерапията за човешките тела се различава от първия вид по своя смисъл и насоки. Терапията е полезна най-общо към намаляване на излишните мазнини и оформяне на въпросната област от вашето тяло в исканите размери. Въпросният процес се извършва чрез въздействие в посока на алфа – и бета – рецепторите на клетките в подкожните мазнини. Можем да ви разкажем супер лесно какви точно са функците на същите рецептори. Истина е, че рецепторите са нещо като вход и изход за мазнините. По принцип през алфа – рецепторите въпросните клетки си доставят мазнини за запас, докато бета – рецепторите ги изкарват когато имаме нужда от допълнително количество енергийни запаси . И тук именно изиграва своята роля мезотерапията като метод. Вкараните посредством мезотерапията необходими субстанции задейства функционирането на бета – рецепторите за да се стигне до отвеждане на мазнините и освен това спират последвало връщане на мазнини в човешкия организъм чрез алфа – рецепторите. Ето как се придобиват доста радващи за тялото ни ефекти. Спрямо пространството на употреба на мезотерапията, гореспоменатите полезни последици е възможно да притежават затягане и скулптуриране на коремната преса, областта на бедрата, задните част или бицепсите. Също така, чрез мезотерапията ще се постигне махане на целулита и скъсяване на размерите на тялото ни. Е, ако мечтаете за естетично и здраво тяло, мезотерапията ще ще спомогне за осъществяване на целта ви.

Има ли риск от формиране на странични ефекти от мезотерапията?

Мезотерапията не носи риск от поява на неочаквани неприятни ефекти за клиента. По принцип процедурата по мезотерапия се осъществява с изключително малка игла, която изключва вероятността за забележими и дълготрайни белези на кожата. То е ясно, че може да се забележат леки червенини, посиняване или прекален усет на обработената кожа. Да, но говорим за съвсем краткотрайни ефекти, които тотално изчезват едва за няколко дни. За непоносимост хич не може да се говори, тъй като в мезотерапията се работи с хиалуроново вещество, необходими субстанции, които са тотално сигурни за организма и се възприемат от него безпроблемно.

Изберете мезотерапия 1
Изберете мезотерапия

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме

Представяме ви няколко препоръки за времената, в които ще се подлагате на мезотерапия. Те са за това какво е необходимо и какво да не се да се извършва преди и след мезотерапията, заедно с начините за най-голямо разтегляне на ефекта от манипулацията. Предлагаме ви основните ни хрумвания към всички, избиращи мезотерапията:

– изключително в кабинет на лекар – това е началният и може би най-полезен съвет, отнасящ се до мезотерапията, на който да обърнете внимание. Мезотерапията е необходимо да се практикува само в при лекари специалисти или клиники по специалността. Не се залъгвайте от приказки, че инжектирането свършва елементарно и неусетно. Спомнете си, че говорим за здравето и красотата ви, и не е препоръчително да ги пускате на случайни хора.

– още знания – не се колебайте да търсите отговори и да желаете колкото се може повече знание в посока на процедурата по мезотерапия, която сте решили да бъде изпълнена, и присъстващите в нея различни субстанции. Ако ви е известно всичко което предстои, толкова по-добре за вас. Препоръчително е да се интересувате какви точно продукти ще ви вложат. Поискайте да знаете дали веществата са купени от фирмата производител или официални дилъри, освен това какъв е гаранционният срок за да са полезни. При положение че технологията по мезотерапия със сигурност се реализира в аналогия с отличните модерни стандарти в областта, хората, с които разговаряте, няма да се дърпат да дадат най-изчерпателните отговори на всякакви въпрос.

– не се подмамвайте по финансовите параметри за мезотерапията – ако ви кажат за успешна мезотерапия на твърде ниска цена от другите в тази сфера, замислете се дали си заслужава да рискувате. Нашият екип ви предлагаме да не позволявате да занижават качествената технология по мезотерапия, тъй като това по-късно е възможно да доведе до появяване на неочаквани и дори негативни следствия за вас и вашата кожа.

– буквално преди мезотерапията – знаесе за някои вещества, за които трябва да не се взимат тъкмо преди реализирането на практиката по мезотерапия. Под „непосредствено“ в този контекст искаме да наблегнем на период от 24 часа преди въпросната активност. Кои точно са тези непрепоръчителнин за употреба субстанции? Например са аспирина и всякакви други съдоразширяващи елементи, както и различен алкохол. Често усвояването на гореспоменатите неща преди мезотерапия може да води до неприятни последици за вашето здраве.

– буквално след мезотерапията – след финализиране на процедурата по мезотерапия, също трябва следването специфични правила и смислени хрумвания. За начало, в период от няколко часа след мезотерапията не се гримирайте. Къпането и респективно овлажняването на работеното място пак е опасно. Другото ни напътствие към всички е в сила за по-дълго време, а по-точно две денонощия два пъти по 24 часа след финализиране на манипулацията по мезотерапия. Бъдете прецизни тогава да не ходите на тренировки или прекалени натоварвания , заради които ще получите червени петна по лицето, а и да не предприемате каквито и да е процедури с топлина сауна, парна баня.

– дарете си дълготрайни реакции – както помните, получаването на продължителни реакции от дейността по мезотерапия основно е обръзана с индивидуалните ви активности и практики. Засилването на реакцията на/ действието на мезотерапията е задължително включено в внимаването в определени хранителни диети, опазването на тялото във форма и задаължително воденето на стремеж към здравословност. За да разберете повече в посока по-добрите практики след завършването на дейността по мезотерапия, се консултирайте с специалист, който вие решите.

Препоръки за мезотерапия 2
Препоръки за мезотерапия

На каква бройка процедури по мезотерапия е добре да се доверим?

Реално техниките по мезотерапия се извършват в сбор от по 2-3 за лицето и до максимум 10 за зоната на тялото . Разбира се, прецизното количество на тези практики е обвързан много от вашите персонални изисквания и необходимости. Времето за практиките по мезотерапия варира до максимум 3 седмици. След завършване на една процедура по мезотерапия с вече уговорените на брой техники, нова процедура се осъществява най-малко след 180 дни. Внимателно разгледайте с избрания от вас човек бройката на сесиите по мезотерапия и исканите финални ефекти. И фиксирайте програма за тяхното извършване, която да съответства не само на вашия дневен план и предпочитания, но също и на условията за ефективност на мезотерапията.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 3
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

В какво се изразяват качествата на мезотерапията?

Щом видяхме почти всички от използванията на мезотерапията, дойде времето да съберем и основните ѝ преимущества за всички хора. Въпростните стартират от всъщност леката за за инжектиране и незначителна откъм усещания практика на мезотерапията, и могат да се похвалят с идеалните постижения за кожата и външния вид на човека, гарантирани от нея. Ето набързо защо мезотерапията е идеалният избор за всеки клиент:

1. Мезотерапия: процедура без болка – основното, в което всъщност се състои мезотерапията, е вливане витамини и ценни субстанции в проблемни области от човешкото лице и тяло. Същата манипулация е сравнително лесна за изпълнение и едновременно напълно неусетна за клиента. Така че не е необходимо да мислите за възникване на някаква болка или разни досадни възприятия заради мезотерапията. Единственото нещо, което би могло да усетите, е съвсем леко пробождане или парещо усещане във въпросната област.

2. Мезотерапия: никакъв риск за нашето здраве – добавяме много сериозно преимущество на мезотерапията, за което може да сте напълно убедени. Мезотерапията не е свързана с каквито и да е/ каквито и да било опасни странични реакции или опасни моменти. Хиалуроновата киселина, витамините и общо взето всички подхранващи вещества, използващи се в мезотерапията, не нанасят вреда за организма ни и се усвояват перфектно от него. Затова е малък шансът от появяване на алергични отговори и идентични неискани ефекти.

3. Мезотерапия: ефективност – то е ясно, ефикасността е неотменната особеностза всяка козметична процедура. И можете да бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви я даде. Техниката по мезотерапия се счита за благоприятно средство за битка с различни проблеми на кожата – тръгвайки от стареенето и намаляване на пластичност, и стигайки до акенична кожа, петна. В допълнение, мезотерапията върши отлична работа при нужда от намаляване на мазните участъците и пребразуване на формата на тялото и положението на определени зони от човешкото тяло. Като се изключи дали става въпрос за лицето или пък каквито и да било части от тялото, мезотерапията е абсолютен гарант за първокачествени и полезни успехи.

4. Мезотерапия: допълнителни ползи – както вече разбрахте от частта „Мезотерапия – основни свойства и приложимости“, мезотерапията е известна с това, че е идеална за вашите тела в в доста направления. Ето и причинатаизбирайки мезотерапия за изтриване на проблем със зачервяване и петна, вие ще получите и най-различни търсени реакции. Добре е да кажем, че, да, мезотерапията съдейства за доброто кръвообращение към обработената област. В допълнение, е възможно още мезотерапията да спомогне за смекчаването на различни болки и мускулни схващания в областта. Доверявайки се на мезотерапията, вие вървите в посока към доближаването до издържливо, завършено и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: дълготрайни резултати – по-често последствията от мезотерапията са ясни най-малко седем дни след първата манипулация. В зависимост от проблема, който се оздравява, се извършват една-две техники по мезотерапия календарна година. Всяка една манипулация по мезотерапия върви с терапии за поддържане през определен период от време. Мезотерапията гарантира много дълготрайни успехи относно цялостния вид на кожата. Ако искате това, вие ще трябва да положите известни усилия. Дълговременните успехи от мезотерапията са в комплект със следене на диети и водене на здравословен начин на живот от клиента. Това е и причината бихме ви препоръчали да сте винаги умни към здравия ви външен вид, за да насладите действително максимална ефикасност от мезотерапията като процедура.

Препоръки за мезотерапия 4
Препоръки за мезотерапия

Как е възникнала мезотерапията

Преди да се запознаем с нужното за действията и характеристики на мезотерапията, ще ви запознаем бързо с старта на нейното първото излизане и разширяване. Като технология мезотерапията е измислена и употребена най-рано през 1952 година от Мишел Пистор, познат в тези години френски медик. Истина е, че намирането на мезотерапията идва неочаквано. При френския лекар се появява болен с астма , търсещ бърза лекарска намеса. Точно в този момент обаче френският лекар няма трябващите му инструменти. Поради тази причина лекарят взима решение да импровизира, за да спечели малко време. Той открива една останала счупена спринцовка с четиримилиметрова игла и инжектира съответния медикамент. Скандалът за него е неописуем, щом астматикът не само става по-добре, а на всичкото отгоре и пристъпите му изчезват. Разбира се медикът споделя находката си със своя колега Карно. Двамата заедно провеждат различни анализи, с чиято помощ се заражда новаторски терапевтични игли с дебелина 4 мм , които се налагат при всяка мезотерапия.

Нужни са повече от 30 години, преди мезотерапията категорично да получи признание за практика на медицината с традиции. Събитието се случва през 1987 г. благодарение на Френската Медицинска Академия. Първо мезотерапията намира приложение почти само при успокояване на спортни травми или проблеми от ревматоиден характер. После процедурата намира мястото си и в естетичния сектор като способ за лекуване на нашата кожа, битка с липсата на коса, ограничаване на целулита, забравяне за мазнинни излишъци в зони с проблеми от вашето тяло и т.н. Качествеността на мезотерапията и изключителният напредък, които тази практика дава на хората, светкавично засилват нейната известност. Не след дълго нейната популярност прескача пределите на Франция и навлиза в редица европейски страни. И стигам до днес, когато вече мезотерапията е често практикувана дейност за подобряване на всеки вид кожа навсякъде по света. Обещаваните прекрасни постижения, безболезнеността и странични ефекти след извършване на дейността, правят мезотерапията вечно „рамо до рамо“ с еволюционното бъдеще на медицината за разкрасяване.

Най-добрите оферти за мезотерапия 5
Най-добрите оферти за мезотерапия

Въпросите, които всеки задава за мезотерапията

Накрая ще приключим и с редовни питания за мезотерапията, които най-вече чуваме от нашите клиенти. Всички са свързани със същността на процедурата по мезотерапия, страничните ефекти и опасностите за нейното прилагане , също и свойствата на употребяваните в нея вещества. Разберете в текста, който следва, нужната ви информация, която искате да получите за мезотерапията.

Полезно за мезотерапия 6
Полезно за мезотерапия

Каква е функцията хиалуронът в мезотерапията?

Както вече споменахме в текста, едновременно с всички необходими субстанции, в мезотерапията се използва и хиалурон. Хиалуроновата киселина се явява много подходяща възможно не изолирано за мезотерапията, по същия начин и за всякакви технологии в индустрията на козметиката. Причините за това са няколко. За начало, хиалуроновата киселина е напълно естествена съставка, която се синтезира от човешкия организъм при обичайни обстоятелства. А съшо същата съдържа характерни признаци относно опазване на хидратацията на кожата, подсилване на нейната гъвкавост и отдалечаване от застаряването. Вижте най-важните качества на хиалуроновата киселина, превръщащи нейното използване в мезотерапията толкова ефективно за клиентите:

1. Безвредна за клиента – хиалуронът се явява материя, която се образува в организма ни. Това прави нейното поставяне през мезотерапията доказано безобидно. Въпросната киселина се приема особено лесно от нашия организъм и не поражда никакви тежки алергични състояния или някакви други последствия. По каква причина е необходимо за човека слагането на киселина с хиалурон с помощта на мезотерапия или други медицински процедури? Всъщност с възрастта процесът на получаване на хиалуронова киселина, за който говорихме, силно се забавя. Така влияе зле на общия вид, еластичността и хидратирането на кожата. Получаването на повече хиалуронова киселинна субстанция с помощта на мезотерапията е в помощ за задържане на младежкия вид на кожата и изличаване на всякакви кожни неприятности.

2. Навременни и реални последствия – използването на хиалуронът в мезотерапията и разните козметични процедури носи скоростни и качествени следствия за всеки клиент относно състоянието и външния вид на неговата кожа. Съответните навременни и ефективни следствия са получавани при всякакъв вид употреби на хиалуронът в такова направление. Без значение дали става дума за цялостно подмладяване и освежаване на кожата, нейната по-добра хидратация или пък отстраняване на всякакви бръчки, хиалуроновата киселинна субстанция ще ви бъде от голяма полза. Именно тези специфики на хиалуроновото вещество я превръщат в предпочитана и експлоатирана в манипулациите по мезотерапия. Трябва да сте сигурни, че мезотерапията с хиалурон ще ви осигури желаните ефекти и ще обнови осезаемо изгледа на вашата кожа.

3. Удължаване на позитивния ефект – поредно много ефикасно качество на хиалуроновото вещество, правещо я много подходяща за мезотерапия и разни козметични манипулации. Позитивното действие на хиалуроновата киселинна субстанция по отношение на кожата на човека стои за сравнително дълго време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След финала на споменатото време, без никакъв проблем може да се реализира още една практика по мезотерапия или всякаква козметична сесия с участие на хиалуроново вещество, за да се укрепи здравият и сияен вид на кожата.

4. Леко и без болка прилагане – и за финал, процесът по вкарване на хиалуроновата киселина в нашия организъм е безспорно прост и едновремнно без болка за клиента. В повечето ситуации той се разполага от 10 до 15 минути. Без значение дали се говори за мезотерапия, лицеви филъри или най-различни практики с участието на хиалуронова киселинна субстанция, няма наличие на сериозна болка или нежелани усещания за хората. Както разбрахте, просто може да имате усещане за леко боцкане или чувство на затопляне на мястото. Тези чувства логично минават своевременно след финала на процедурата.

С помощта на Мезотерапия ЕООД можете да бъдете абсолютно сигурни за полезността и безопасността на осъществяваните сеанси по мезотерапия. Специалистите в нашия екип са притежатели на богата квалификация и сериозна подготовка в областта, а използваните консумативи за мезотерапията, са само от максимално качество. Разчитайте на Мезотерапия ЕООД и ще се сдобиете с перфектни резултати спрямо сияния и здравословен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 7
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия
Полезно за мезотерапия 8
Полезно за мезотерапия
Повече за  мезотерапия 9
Повече за мезотерапия

Има ли риск от формиране на странични ефекти от мезотерапията?
Мезотерапия – какво ще ви посъветваме
На каква бройка процедури по мезотерапия е добре да се доверим?
В какво се изразяват качествата на мезотерапията?
Как е възникнала мезотерапията
Въпросите, които всеки задава за мезотерапията
Каква е функцията хиалуронът в мезотерапията?

Write your comment Here