Любопитни данни , които искате да знаете за летните гуми

Любопитни данни , които искате да знаете за летните гуми

Първостепенната роля на летните гуми

Няма спор , че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътната настилка – летните гуми притежават неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните отличителни белези . Наблюденията определят, още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три специфични типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от набора на марката Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и резултатни компании в интернационален мащаб. Още от формирането си през 1967 година, марката се развива трайно съобразно най-съвременните технологии и моди на пазара, за да осигури удобството и сигурността на водачите . Разнородните вариации летни гуми на Maxxis съдържат разнообразни характеристики и привилегии . Някои от летните гуми са със специална структура , която ги превръща в особено трайни , и имат относително дълъг живот, дори и при неравномерно изхабяване. При различни модели летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите улеи и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Огромно разнообразие от летни гуми 1
Огромно разнообразие от летни гуми

Вещите лица от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви представим редица елитни алтернативи , и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-удобния и достъпен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от автомобилните ни сервизи, находящи на територията на цялата страна .

Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по устойчива смес на предпазителя и вече отбелязаната технология за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за голяма скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани шосета .

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват чувствително по-добро износване на предпазителя и по-краткотраен спирачен път на сухи и влажни шосета , съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се радват на пътуването . Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Нещо повече, модерната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Типа включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Голямо разнообразие летни гуми 2
Голямо разнообразие летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат обемни тръби за премахване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми се състои от допълнително висок скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от спокойствие при драматични обстоятелства.

Летни гуми SYRON – допълнителни привилегии

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още множество приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обемни водни тръби , които обезпечават спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , околчести раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътната лента и с помощта на които се прецизира возенето и се ограничава заплахата от някакво обширно обезобразяване; модерната сликова смес, която прецизира движението на навлажнена и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се осъществява умерено разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на фирмата SYRON притежават други особени и сериозни характерности . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в извънредни ситуации ; системата, която редуцира обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно претоварване и рязко спиране – това са все неща, които съвместно с изредените до този момент такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи ефикасно с най-известните компании в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава уважение и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-сериозен пробег и по-намален харч на гориво.

Най-добрите на пазара летни гуми 3
Най-добрите на пазара летни гуми

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три главни надлъжни проводници отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и придвижването по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смалява звука и понижава съпротивлението при търкаляне. Още , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така подобрява сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра на свой ред оптимизират стабилността при сериозна скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Главните плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, ограниченото консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и незасъхнали шосета . Летните гуми подсигуряват наложителната производителност при абсолютно всички  режими на потребление.

Разновидности летни гуми 4
Разновидности летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за България и ви предлагаме изобилие от подбрани и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Нашият каталог с  летни гуми 5
Нашият каталог с летни гуми
Разгледайте летни гуми 6
Разгледайте летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 7
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 8
Нашият каталог с летни гуми
Оферти за летни гуми 9
Оферти за летни гуми

Първостепенната роля на летните гуми
Летни гуми SYRON – продуктова гама
Летни гуми от набора на марката Maxxis
Вещите лица от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашето пътуване
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от предложенията на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – допълнителни привилегии
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
Като край на нашия материал

Write your comment Here