Хладилници – оригиналното и практично в търсенето им.

Хладилници – оригиналното и практично в търсенето им.

В намирането на хладилни електроуреди със сигурност се стараем към класа, предвещаваща , дълга и безпроблемна употреба на хладилника, постижимо за нашия бюджет . Специално съществен е момента , когато пристъпим към купуване на хладилници – съществена нужда от вашето пребиваване и навици . Ще ви представим няколко вълнуващи истории около зараждането на първите хладилници, ще ви запознаем със детайлите на различните асортименти и със сигурност , ще ви насочим къде ще изберете най-качествените и пасващи ви видове хладилници.

До вас в покупката на хладилници

В електронния магазин сте свободни удобно да посочите ценовата граница , също така и да конкретизирате търсенето единствено за предпочитания от вас производител или модел. Марките които имаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Страхотните идеи за хладилници в Техмарт

Задачата на фирмата е да дава на потребителя най-точните предложения за класа на добри цени съответстващи на реалния стандарт . В раздел хладилници, можем да предложим такива в няколко раздела – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три и А нюанси подходящи на всяко естетическо виждане и дизайн на което и да е помещение.

Типове хладилници 1
Типове хладилници

Зараждане на хладилниците

Нашите прародители даже не са изпитвали потребност от съхранение в студена среда на храната, а просто са я изяждали непосредствено след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Яденето е било поставен на основен фокус начин за оцеляване , ден след ден, а не сетивното наслаждение от кулинарната магия , познато ни днес . Първото хрумване за дълговременно и надеждно запазване на продукти била чрез съдове с вода, оставени в изложено на вятър място , загърнати с намокрен плат или охлаждащи се по време на нощта. В следващ етап осъзнали, че разтворени в водна течност определени соли поглъщат доста голямо количество топлина и сметнали за добре да ги употребяват за запазване на ниската температура на напитките. Първоначалните приличащи на термоизолирани пространства , в които се задържа температура по-ниска от тази на заобикалящата среда били дупки в стените на стаите или издълбани в земната повърхност, закрити с клони и пълни със сняг или лед. В именията на някои императори имало предназначен отряд около сто служещи, отговорен за охлаждането, като се започне яденето на трапезата и се стигне дори до мъртвото тяло на покойния управляващ.

Първият исторически получил патент хладилник

Шарл Тепие е френският учен , който първоначално разбрал за качествата на замръзване на амоняка, но не узаконил идеята и живял до края на дните си в голяма неволя и недоимък . След известно време неговото иновационно откритие станало причина за сътворението на приятелите ни хладилници. През 1834г. американският изобретател Джекъб Пъркинс успява да получи първия патент за неестествено замръзване за изобретяването на компенсионно устройство работещо с етер, това е първият вариант на домакински хладилници. Този модел на машината бил захранван с ръчна помпа, която отнемала температурата във въздуха посредством обмен между две камери. В първите години на 20в. набира сили и постепенното масово появяване в домакинствата.

Разгледайте хладилници 2
Разгледайте хладилници

Какви разновидности можете са намерите при хладилниците днес?

Хладилника ми могъл да бъде употребяван за домакинско ползване, както и за работни и промишлени цели. Можете да намерите най-различна дизайн и големина да бъдат с една или повече врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. По предназначение за употреба в промишлеността може даже да достигнат размерите на фургон. Хладилниците направени за ежедневните изисквания на къщите е възможно да са обзаведени с различни функции , удовлетворяващи и най-изисканите ви прищевки . Според енергийната си ефективност се делят на класове от А до G, където А съответства на най-високите признаци за енергийна ефективност, а G на по-слаб разход на потребление и от А. Допълнителните възможни функции са: трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, защита срещу миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Вижте нашите хладилници 3
Вижте нашите хладилници

Любопитната история на хладилниците

Трудно и почти невъобразимо е в наше време да си представим ежедневния бит без измислянето на нашите верени домашни помагачи, носещи името хладилници. Ако вникнем в историята в същност, ще осъзнаем , че това техническо изобретение, в познатия си вид, се появява сравнително скоро.

Значение и качества на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има безупречен дизайн на интериорна мебел. Специално разработеният механизъм на дръжката за отваряне обещава плътно притваряне на вратата и със сигурност запазва от влиянието на външната среда . Действа с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиито плюсове пред компресорния е тишината в стаята .

Добре дошли да подберете вашият хладилник.

В обекта на фирмата в Перник или в страницата в интернет . Разгледайте още, освен хладилници и всеки друг тип техника или обзавеждане за вашите домакинства и най-съкровени кътчета като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Изберете нашите  хладилници 4
Изберете нашите хладилници
Изключително добри хладилници 5
Изключително добри хладилници
Разгледайте хладилници 6
Разгледайте хладилници
Типове хладилници 7
Типове хладилници
Каталог хладилници 8
Каталог хладилници
Вземете хладилници 9
Вземете хладилници
Изключително добри хладилници 10
Изключително добри хладилници
Качествени хладилници 11
Качествени хладилници
Качествени хладилници 12
Качествени хладилници
Вижте хладилници 13
Вижте хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 14
Най-добрите на пазара хладилници

До вас в покупката на хладилници
Страхотните идеи за хладилници в Техмарт
Зараждане на хладилниците
Първият исторически получил патент хладилник
Какви разновидности можете са намерите при хладилниците днес?
Любопитната история на хладилниците
Значение и качества на хладилника „Мраз 75“
Добре дошли да подберете вашият хладилник.

Write your comment Here