Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – мнения за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която предлага дрехи jack and jones по принцип ? Неглижирайки това, че у нас тя да не е в редиците на най-разпознаваемите, си определено си заслужава да се запознаеш по-добре с артикулите й и да откриеш най-удачните сред тях, които отговарят на твоя собствен стил и начина, по който усещаш света !

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от поп културата на града – стилът е интересен и разнообразен , от него лъха жизнерадост , а вдъхновението за тях е взета от най-актуалните тенденции . Те са много качествени и обединяват в себе си комбинация от цветове и стилове , които ти дават шанса да изградиш всяка визия така, както ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и индивидуални, които отиват на онези , които не се плашат да се откроят сред всички останали . Отправени са към модерните мъже , които често комбинират разнопосочни начини на обличане в елементите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals представя многоцветни дрехи, като тениски с щампа , ежедневни блузи , суитшърти и дънкови облекла.

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 1
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първоначалните дънкови облекла на марката , наблягат на добрата изработка и първокласния продукт . Те са вдъхновени от същинския винтидж стил, произвеждат отново избелените продукти, сякаш минали през многобройни пранета , кръпки, които са съшити върху първоначалните парчета, от които е създадена дрехата , подобно на кръпки. И по наименованието си , моделите дрехи Jack and Jones се отнася до един специфичен времеви период , а в изработката си се стреми да пресъздаде неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази серия предлагат най-добро качество , прибавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, детайли , за да представят най-добрата винтидж визия с допълнени към нея тренди елемента . С уважение към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават облекла , които ще допълват оутфита на силните мъжки личности , предпочитащи поддръжници на типичното за него време .

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще видиш в каталога с артикулите ни, са сред най-продаваните на бранда, така че определено са си отвоювали световно одобрение . В тяхното число са класическите блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с ефирен плат от мек памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който е подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-мразовитото време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не предизвикват неудобство на тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са непромокаеми и предпазват от вятъра, са пригодни за абсолютно всяка визия и са с много джобове, създадени , за да събират абсолютно всичко нужно.

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 2
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са предпочитани не само в страните от Европа , но също така и навсякъде по света

Както успя да прочетеш и в предходната ни статия, посветена на бранда , дрехите Jack and Jones съумяват да си извоюват влияние не само в страните в ЕС , но и по целия свят . Брандът има партньорски отношения с различни компании , свързани от еднакви замисли и които споделят близки ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към младежите и активни хора, като теб, които следят модните тенденции и се стремят стилът им да наподобява тъкмо на тях. Моделите съчетават изчистената визия с модерните към настоящия момент последните писъци на модата, за да те спечелят завинаги, като последовател и верен фен.

Най-добрите дрехи Jack And Jones 3
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да даде възмножно най-голям комфорт за всеки ден, без, разбира се, да не обръща внимание на доброто качество на тъканите , необходими за направата им. Тъкмо в числото на точно тези дрехи Jack and Jones попадат моделите за спорт на бранда, които може би ще провокират интереса ти ! Вдъхновени от натоварения лайфстайл, който хармонира между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за всякакви климатични условия през отделните сезони . Те ще бъдат удачни за мъжете , за които е важна добрата изработка и комфорта, предпочитат спорта , но не са готови да не обърнат нужното внимание на добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от тази определена линия са подходящи за дейности навън и сред зеленината , а добавените орнаменти са новаторски и имат за цел да те подпомогнат максимално , когато се намираш в точно такава обстановка.

Изберете дрехи Jack And Jones 4
Изберете дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са преминали през пет автономни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, те имат за цел да съберат на едно място абсолютно всички стилове , вкусове и замисли, но се разграничават помежду си , за да прилягат на разнообразните предпочитания и стилове на обличане .

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в градската улична култура . Уникални за дрехите Jack and Jones Core са големия брой изображения, които приличат на графити , които се използват при направата им, и новаторските елементи . Материите са с високо качество , а основните гами от цветове – класически, за да бъде възможно орнаментите да изпъкнат по-ярко . Колекцията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и всекидневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, тениски с нарисувани графики , суитшърти , обувки и тънки пуловери. Новаторската визия на дрехите Jack and Jones се постига посредством изрязани шевове и много други технически орнамента, малка палитра от цветове, неутрални нюанси, съчетани със смели , изпъкващи цветове, които провокират интереса и безсъмнено не остават без внимание. Линията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младежите от мъжки пол, които се интересуват от трендовете в модата. Начинът на живот в града и активният начин на живот личи ясно , като се съди по стила им на обличане.

Каталог дрехи Jack And Jones 5
Каталог дрехи Jack And Jones

Открадни идея за визията си

Съумяхме ли да привлечем твоя интерес ? Искрено очакваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните тъкани и изработените детайли , за да обхванат всичките начини на обличане и специфичната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многобройните предложения . Фирмата истински заслужава да бъде оценена и в България по начина , по който се е доказала и в останалите държави.

Вижте още всички наши артикули и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Ефектни дрехи Jack And Jones 6
Ефектни дрехи Jack And Jones
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 7
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 8
Изключително добри дрехи Jack And Jones
Изберете нашите дрехи Jack And Jones 9
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Разгледай и ти!
Дрехите Jack and Jones са предпочитани не само в страните от Европа , но също така и навсякъде по света
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии
Линията дрехи Jack and Jones Core
Открадни идея за визията си

Write your comment Here