летни гуми

летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox

Безсъмнено е, че летните гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи в пътната лента – летните гуми се радват на неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените свойства. Практиките дават представата, вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON съдържа три отделни модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три възлови надлъжни цеви върху предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по незасъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което снижава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. В допълнение, дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така оптимизира сцеплението при незасъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилитета при сериозна скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Централните плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, малкото консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни шосета. Летните гуми осигуряват необходимата производителност при всички режими на експлоатация.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи марки в интернационален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, марката се развива непрекъснато в тон с най-модерните технологии и направления на пазара, за да обезпечи комфорта и сигурността на водачите. Различните модели летни гуми на Maxxis включват особени специфики и привилегии. Част от летните гуми са със специфична структура, която ги прави изключително стабилни, и имат сравнително дълголетен живот, дори и при неравномерно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите цеви и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Ние от АutoBOX сме тук за Вас

Ние от AutoBOX сме наоколо, за да ви представим безброй сериозни избори, и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-бързия и леснопостижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-доброкачествено изхабяване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и навлажнени шосета, съдействайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се любуват на пътуването. Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Допълнително , модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Гамата обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus включват в себе си по-стабилна смес на предпазителя и вече упоменатата система за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за значителна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни платна.

Летни гуми SYRON – добавъчни предимства

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още редица плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни проводници, които осигуряват безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; коси, околчести раменни повърхности, които се влияят незабележимо от шосето и посредством които се прецизира возенето и се ограничава вероятността от някакво голямо обезобразяване; модерната сликова смес, която прецизира возенето на мокра и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се реализира отмерено разположение на напрежението при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно. Летните гуми на фирмата SYRON включват други оригинални и основни отличителни белези. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-благоприятно сцепление в изненадващи обстоятелства; технологията, която редуцира обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно натоварване и рязко спиране – това са все неща, които ведно с отбелязаните по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи резултатно с най-известните компании в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежестта на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-масивен пробег и по-ограничен харч на гориво.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от обширни проводници за извеждане на водата и тръби по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този модел летни гуми е съставен от допълнително висок скоростен индекс и развита трайност на вътрешната структура, като обепечава запас от спокойствие при драматични условия.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на производителя за България и ви предоставаме редица първокачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите идеи за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Maxxis
Ние от АutoBOX сме тук за Вас
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми SYRON – добавъчни предимства
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
В заключение